tiistai 15. lokakuuta 2013

Ensimmäisiä sukkapareja kuvassa


Kaivoin tässä aamun kuluksi kameran esiin, ja nappasin yhteiskuvan jo paikalle saapuneista sukkapareista. Tämänhetkinen lahjoituslukumäärä on tosiaan 11, eli siis tuon verran on on meidän kynnyksen ylitse kulkeutunut ja koriin elelemään jäänyt sukkapareja.


Kuten kuvasta näkyy, löytyy nyt jo kaikenkokoisia ja värisiä sukkia, löytyy myös molemmille sukupuolille. Vielä ei ole siis tarvetta lähtettää hätähuutoa jonkin tietyn koon/tytön tai pojan sukkia koskien, vaan toistaiseksi kaikki ovat enemmän kuin tervetulleita. Tietysti hätähuudon kuuluessa kaikki ovat edelleen tervetulleita, toivehan tuo lopulta on.

Jos sinulla on jo valmiina sukkia ja haluaisit toimittaa ne jotenkin perille, otathan yhteyttä "Miten osallistun?" välilehden ohjeita seuraten. Toimituksesta suosittelen mielummin olemaan yhteydessä allekirjoittaneeseen, eli Eevikseen. Voin sitten kertoa joko osoitteen, johon lähettää, tai vaihtoehtoisesti voidaan sopia treffit. Tampereella tämä onnistuu lähes joka päivä, esimerkiksi Seinäjoella tulevana viikonloppuna, ja Jyväskylässäkin satunnaisesti.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti