sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Vielä vähän VV-iltamista


Minäkin sanon hieman jotain tuosta torstaisesta iltatapahtumasta. Olen ollut tässä nyt kolme päivää putkeen töissä (joo, kuulostaa ihan hirveän pitkältä mutta tuossa työssä ja osa-aikaisena se on pitkä putki) kaikenlaisten ongelmien kanssa (työpaikalla oli vaihdettu korttikoneet ja se aiheutti jos jonkinmoista). Etenkin tuo torstain ensimmäinen päivä laitteiden kanssa oli raskas, ja oli aivan ihana tulla kotiin, leikkiä kuollutta tunnin verran ja sitten saada ystäviä kylään. Piristävää.

Mitä me sitten saimme aikaan? Sukkia, mitäpäs muutakaan. Ainakin kahdet valmistuivat, ja jo aiemmin valmistuneita pareja tuli myös, tämänhetkinen meille saapuneiden sukkien lukumäärä on 11. Jostain syystä Blogger ei anna päivittää tuota lukumäärää, mutta se on tosiaan kasvanut. Jos sinulla on valmiita sukkapareja, ota ihmeessä yhteyttä, säilö on tosiaan meillä! :)

Sukkien lisäksi saimme myös päätöksiä aikaan. Koska kyseessä on Venäjä, niin asiat eivät pysy muuttumattomina, ja tällä hetkellä näyttää, että sukkalasti ei lähdekkään Viipuriin vaan kauemmas Venäjän sydämeen. Jos kaikki sujuu suunnitellusti, pääsen minäkin Moskovaan. (Lenin!) Tuttu lause: Tästäkin lisää myöhemmin.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti