maanantai 4. marraskuuta 2013

Armollista hämärää


Tänään minua väsyttää. 
Aamulla raahauduin yhdeksäksi sateen läpi yliopistolle todella mielenkiintoiselle luennolle, jonka kuitenkin oikeastaan istuin silmät kiinni läpi. Viime viikko oli hurjan kiireistä ja täynnä kaikenlaisia dead lineja ja nyt seuraavana maanantaina todella tuntuu siltä. Onneksi tänään tuon luennon jälkeen oli tavallisempi "opiskelupäivä" yliopistolla eli lounasta hyvässä seurassa ;)


Lisäksi jollain hullulla tavalla nautin tästä säästä ja lumettomasta marraskuusta. Tiedän, että äitini lisäksi meitä ei varmasti ole kovinkaan monta vaan pikemminkin tähän aikaan vuotta kuuluisi jo haaveilla ensilumesta.
Minä kuitenkin nautin tästä turvallisen pehmeästä ja armollisesta pimeydestä. Koska ulkona on hämärää, pysähtynyttä ja vähän ankeaakin, niin saa itsekin vain olla, neuloa sukkia ja syödä suklaata. On ihana nauttia kaupungin valoista ja hävitä iltojen pimeyteen. Joten ehkä seuraavaksi voisinkin vaihtaa jalkaan villasukkien sijasta lenkkarit, käydä tunnelmoimassa lenkkipolkujen hämärää ja mennä ajoissa nukkumaan.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti