perjantai 6. joulukuuta 2013

Ensimmäisen satsin luovutus


Istun tätä kirjoittaessani junassa, joka matkaa kohti kotia Jyväskylästä. Sukulointireissun yhteyteen ympätty sukkien toimitus on takana, ja kaksi Ikea-säkillistä neulottuja sukkia on annettu matkalle kohti Venäjää. Mieli on kiitollinen (myös siitä, ettei tätä takaisintulomatkaa tarvitse tehdä noiden säkkien kanssa, olivat hieman hankalia).

Saavuin keskiviikkona iltapäivästä Jyväskylään, ja noukinnan jälkeen siirryimme Palokkaan, jossa tämä venäläinen ryhmä, joka sukat otti vastaan, oli. Oli mukava jutustella venäjäksi (ja englanniksi) noiden ihanien, positiivisten ihmisten kanssa, ja sen jälkeen, kun he olivat pitäneet pienen konsertin seurakunnan tiloissa, oli aika luovuttaa sukat. Tässä kuvatodiste:


Ryhmä kiitti suuresti tästä lahjasta. Haluan siis todella välittää tämän kiitoksen jokaiselle neuloneelle, ja yhtälailla neulovalle. Tällaista lämmintä elettä (niin konkretian kuin ajatuksenkin puolesta) todella arvostetaan. Joten vielä: KIITOS.

Toinen satsi lähtee liikkeelle alkuvuodesta, vielä siis voi toimitella sukkia. Suunnitelmien varmistuessa tiedotamme asiasta lisää. Varmaa kuitenkin on, että sukat menevät tarvitseville :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti